A1 – 4H+K+S + lämminvarasto + autokatos + terassi

Huom. tämä asunto on varattu.
A1
4H+K+S + lämminvarasto + autokatos + terassi
85,5m2
MYYTY €
290 €/kk
Pohjakuva

AS Oy Oulun Tahtipuisto

Laadukasta ja energiatehokasta asumista modernissa erillistaloyhtiö Hiukkavaaran keskustassa, aivan palveluiden, koulun, päiväkodin ja liikuntapaikkojen vieressä!

Hiukkavaaran keskustaan rakennetaan erittäin laadukas, moderni ja hyvin varusteltu yhdeksän asunnon erillistaloyhtiö, jossa talojen koot ovat noin 85m² neljän huoneen ja keittiön sekä 100m² viiden huoneen ja keittiön asuntoja. Taloissa on aidoilla rajatut oleskelupihat ja jokaisen talon yhteyteen tulee autokatos, lämmin varasto ja terassi. Lisäksi D-taloihin tulee noin 27m² kattoterassit. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat erittäin toimivia ja käytännöllisiä. Niistä löytyy kodinhoitohuoneet, useampi wc ja runsaasti säilytystilaa. Oleskelutilat huoneistoissa ovat reilun kokoiset ja isojen ikkunoiden ja osassa taloja korotettujen sisäkattojen ansiosta todella valoisat ja hulppeat. Lisäksi jokaiseen asuntoon kuulu kylmä ulkovarasto talousrakennuksen yhteydessä.

Tämä loistavalle sijainnille rakennettava taloyhtiö tulee aivan Hiukkavaaran keskustaan, johon sijoittuvat tulevaisuudessa kaikki tarvittavat palvelut; kaupat, koulukeskus, terveysasema, päiväkoteja, urheilukeskus ym. Lue lisää täältä.

Alueen luonnonläheisyys, upeat kangasmaastot, valaistu kuntorata/hiihtolatu tarjoavat loistavat puitteet ulkoilijalle. Oulujoki, Saarelan uimaranta ja venesatama ovat kävelymatkan päässä. Oulun keskustaan matkaa tulee noin 6 kilometriä.

Rakentaminen on aloitettu marraskuussa 2020 ja kohde valmistuu syksyllä 2021.

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla lomakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.