AS1 – 3H+K+KH+S

Huom. tämä asunto on varattu.
AS1
3H+K+KH+S
69m2
185 000 €
242 €/kk
Pohjakuva

AS Oy Oulun Rumpumarssi – AS 1

 

Asunnon pohjaratkaisussa on panostettu käytännöllisyyteen, joka huomataan huoneiden sijoittelusta. Makuuhuoneet ovat erillään toisistaan ja välissä on sauna ja kylpyhuone, joten omaa rauhaa on tarjolla huoneiden käyttäjille. Eteisestä löytyy säilytystilaa ulkovaatteille sekä siivouskaappi. Eteisestä avautuu näkymät avaraan oleskelutilaan, jossa tilaa riittää myös isolle ruokailuryhmälle. Keittiössä on runsaasti tilaa ruoanlaittoon ja kruununa on keittiösaareke, joka yhdistää keittiön ja ruokailutilan saumattomasti ja vieraita on helppo kestiä.

 

Olohuone on mahdollista kalustaa monella eri tavalla ja olohuoneesta on käynti koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle, joka tuo mukavasti lisätilaa ja toimii kesäisin myös yhtenä lisähuoneena. Makuuhuoneiden säilytystila on ratkaistu kiintokaapeilla ja molemmat makuuhuoneet soveltuvat erinomaisesti makuuhuone käyttöön, mutta jos erilisille työhuoneelle on tarvetta, palvelee hieman pienempi makuuhuone myös loistavasti kotikonttorinakin. Kylpyhuoneessa mahtuu pesemään pyykkiä helposti ja suihku on sijoitettu erinomaisesti erilleen muista kylpyhuoneen kalusteista, joten sukat eivät pääse kastumaan, kun käy vessassa. Sekä kylpyhuoneen yhteydessä on tietysti oma sauna!

 

Tämä loistavalle sijainnille rakennettava taloyhtiö tulee aivan Hiukkavaaran keskustaan, johon sijoittuvat tulevaisuudessa kaikki tarvittavat palvelut; kaupat, koulukeskus, terveysasema, päiväkoteja, urheilukeskus ym. Lue lisää täältä. Alueen luonnonläheisyys, upeat kangasmaastot, valaistu kuntorata/hiihtolatu tarjoavat loistavat puitteet ulkoilijalle. Oulujoki, Saarelan uimaranta ja venesatama ovat kävelymatkan päässä. Oulun keskustaan matkaa tulee noin 6 kilometriä.

 

Rakentaminen on aloitettu keväällä 2021 ja kohde valmistuu helmikuussa 2022.

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla lomakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.