AS15 – 2H+K+KH+S

Huom. tämä asunto on varattu.
AS15
2H+K+KH+S
53m2
159 000 €
186 €/kk
Pohjakuva

AS Oy Oulun Rumpumarssi – AS 15

 

Pohjaratkaisussa on otettu huomioon käytännöllisyys, joka on helppo huomata kodin ratkaisuissa. Oleskelutila on iso yhtenäinen tila keittiön kanssa ja makuuhuone on saatu rauhoitettua omaksi tilaksi. Eteisestä löytyvät siivouskaappi ja säilytystilaa ulkovaatteille kiintokaapin muodossa. Eteisestä pääsee makuuhuoneeseen, jossa on myös hyvin kaappitilaa helpottamassa arkea.

 

Keittiössä on runsaasti tilaa valmistaa maittavia ruokia ja samalla seurustella vieraiden kanssa. Oleskelutila on mahdollista sisustaa mieleisellään tavalla, kun tilaa on riittämiin. Kylpyhuoneesta paistaa käytännöllisyys, kun käyntejä on kaksi, suoraan makuuhuoneesta sekä oleskelutilan puolelta. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle ja kokonaisuuden kruunaa oma sauna!

 

Koko huoneiston levyinen lasitettu parveke tuo mukavasti lisätilaa ja palvelee kesäisin erinomaisesti yhtenä lisähuoneena.

 

Tämä loistavalle sijainnille rakennettava taloyhtiö tulee aivan Hiukkavaaran keskustaan, johon sijoittuvat tulevaisuudessa kaikki tarvittavat palvelut; kaupat, koulukeskus, terveysasema, päiväkoteja, urheilukeskus ym. Lue lisää täältä. Alueen luonnonläheisyys, upeat kangasmaastot, valaistu kuntorata/hiihtolatu tarjoavat loistavat puitteet ulkoilijalle. Oulujoki, Saarelan uimaranta ja venesatama ovat kävelymatkan päässä. Oulun keskustaan matkaa tulee noin 6 kilometriä.

 

Rakentaminen on aloitettu keväällä 2021 ja kohde valmistuu helmikuussa 2022.

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla lomakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.