Asunto OY Laivastopiha 1

B3 – 4H+K+WC+KHH+PH +S

Huom. tämä asunto on varattu.
B3
4H+K+WC+KHH+PH +S
81m2
85 500 €
(Lainaosuus:
199 500 €)
285 000 €
186 €/kk
Pohjakuva

A1, B3 / 3H+K+KHH+S / 81m2

 

Tässä kaksikerroksisessa erillistalossa alakerta on avonainen ja makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan. Alakerran oleskelutilojen yhteydestä on kulku terassille, josta voi katsella kauniita auringonlaskuja.

 

L-mallisessa keittiössä on reilusti kaappi- ja tasotilaa, jota tarvitaan normaali arjessa. Myös vieraille on hyvin tilaa, sillä kuuden hengen ruokailuryhmä mahtuu vaivatta ja avoimesta keittiöstä on mukava seurustella vieraiden kanssa.

 

Yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta, joissa säilytystilaa on kiintokaappien muodossa. Käynti kylpyhuoneeseen on erillisen kodinhoitohuoneen läpi, jos kylpyhuoneessa on jo peseytyjä, löytyy alakerrasta tarvittaessa toinen suihku. Ja täytyyhän kodissa olla oma sauna!

 

Ulkoa löytyy varastotilaa helpottamaan säilytysratkaisuissa, sillä varastoja on kaksi, lämmin ja kylmä. Myös autopaikkoja on kaksi, joista toinen on katettu.

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla lomakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

© Copyright - Rakennusliike Vänttilä