Asunto OY Laivastopiha 1

C6 – 3H+K+WC+KH+S

Huom. tämä asunto on varattu.
C6
3H+K+WC+KH+S
79,5m2
85 500 €
(Lainaosuus:
199 500 €)
285 000 €
184 €/kk
Pohjakuva

C5, C6 / 3H+K+S / 79,5m2

 

Tämän kodin pohjaratkaisu on erittäin toimiva, ja oleskelutilan pystyy sisustamaan mieleiseen järjestykseensä. Isoista ikkunoista tulvii valoa keittiöön ja oleskelutilaa, sekä katettu terassi tuo mukavasti lisää tilaa kesäisin, johon voi kattaa herkullisia aterioita ja katsella auringon laskua horisonttiin.

 

Asunnosta löytyy kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on säilytystilaa kiintokaappien muodossa. Pariskunnalle toisesta makuuhuoneesta saa täydellisen työhuoneen ja palveleehan huone tulevaisuudessakin, jos perheenlisäystä on tulossa.

 

Kylpyhuoneen lisäksi asunnossa on erillinen wc, joten pariskunnan molemmille puolille on tilaa laittautua. Mutta yhteisissä rentouttavissa hetkissä palvelee oma sauna!

 

Tilavan autokatoksen yhteydessä on kaksi varastoa helpottamaan säilytysratkaisuissa, toinen varastoista on lämmin ja toinen kylmä, jossa on hyvin tilaa säilyttää talvirenkaita.

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla lomakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

© Copyright - Rakennusliike Vänttilä