As Oy Laivastopiha 1, Oulu

D7- 5H+K+KHH+WC+S

D7
5H+K+KHH+WC+S
120m2
98 700 €
(Lainaosuus:
300 300 €)
399 000 €
324 €/kk
Pohjakuva

D7, E8 / 5H+K+KHH+WC+S / 120m2

 

Asuntoon tultaessa eteisessä on säilytystilaa ulkovaatteille, ja lapsiperheitä palvelee erinomaisesti erillinen arkieteinen.

Ruokaa tehdessä on mukavaa, että kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Keittiösaareke jakaa ruokailutilan keittiöstä, mutta saareke on niin suuri, että aamupalan voi syödä saarekkeen toisella puolella.

Olohuoneeseen ja ruokailutilaan tulvii valoa isojen ikkunoiden läpi ja tilasta menee käynti koko huoneiston levyiselle katetulle terassille, jossa pääsee nauttimaan kauniista auringonlaskuista.

Makuuhuoneita asunnossa on neljä. Yläkerran kaksi makuuhuonetta on samanlaisia, mutta kolmas on todellinen master bedroom. Makuuhuoneen yhteydessä on oma tilava vaatehuone, jonka läpi pääsee suoraan kylpyhuoneeseen, jossa on erillinen suihkutila ja kirsikkana kakun päällä sauna.

Ulko-oven vieressä sijaitseva autokatos on tehty KAHDELLE AUTOLLE, jossa on sähköauton latauspiste. Lisäksi kaksi varastoa on helpottamassa säilytysratkaisuissa, toinen varastoista on lämmin ja toinen kylmä, jossa on hyvin tilaa säilyttää talvirenkaita.

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla lomakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.