Asunto OY Laivastopiha 1

E8- 5H+K+WC+KHH+PH +S

Huom. tämä asunto on varattu.
E8
5H+K+WC+KHH+PH +S
120m2
128 700 €
(Lainaosuus:
300 300 €)
429 000 €
276 €/kk
Pohjakuva

D7, E8 / 5H+K+S / 120m2

 

Asuntoon tultaessa eteisessä on säilytystilaa ulkovaatteille, mutta lapsiperheelle pari kaappia ei riitä mihinkään. Pohjaratkaisussa on tämä otettu huomioon ja kuravaatteet saa piiloon erilliseen arkieteiseen. Eteisen yhteydessä on myös suihkullinen wc.

 

Tiedätkö, millainen on toimiva keittiö? Ei hätää, minä kerron. Ruokaa tehdessä on mukavaa, että kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Keittiösaareke jakaa ruokailutilan keittiöstä, mutta saareke on niin suuri, että aamupalan voi syödä saarekkeen toisella puolella. Aina ruoanlaiton jälkeen ei jaksa laittaa tiskejä, eikä se mitään, sillä tiskipöytä on sijoitettu siten, ettei olohuoneesta näy tiskivuori.

 

Olohuoneeseen ja ruokailutilaan tulvii valoa isojen ikkunoiden läpi ja tilasta menee käynti koko huoneiston levyiselle katetulle terassille, jossa pääsee nauttimaan kauniista auringonlaskuista.

 

Makuuhuoneita asunnossa on neljä, joista yksi sijaitsee alakerrassa ja kolme yläkerrassa. Yläkerran kaksi makuuhuonetta on samanlaisia, mutta kolmas on todellinen master bedroom. Makuuhuoneen yhteydessä on oma tilava vaatehuone, jonka läpi pääsee suoraan kylpyhuoneeseen, jossa on erillinen suihkutila ja kirsikkana kakun päällä sauna.

 

Naapurit kateellisiksi tekee ulko-oven vieressä sijaitseva autokatos KAHDELLE AUTOLLE. Lisäksi kaksi varastoa on helpottamassa säilytysratkaisuissa, toinen varastoista on lämmin ja toinen kylmä, jossa on hyvin tilaa säilyttää talvirenkaita.

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla lomakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

© Copyright - Rakennusliike Vänttilä