Asunto OY Laivastopiha 1

I15 – 5H+K+2WC+KHH+PH +S

I15
5H+K+2WC+KHH+PH +S
138,5m2
145 500 €
(Lainaosuus:
339 500 €)
485000 €
340 €/kk
Pohjakuva

I15 / 5H+K+S / 138,5m2

 

Tämä on Laivastopihan suurin asunto, eikä tältä tontilta löydy toista samanlaista.

 

Asuntoon tultaessa eteisessä on säilytystilaa ulkovaatteille, mutta lapsiperheelle pari kaappia ei riitä mihinkään. Pohjaratkaisussa on tämä otettu huomioon ja kuravaatteet saa piiloon erilliseen arkieteiseen, johon on erillinen sisäänkäynti. Arkieteisen yhteydessä on pesuhuone ja sauna.

 

Keittiössä riittää kaappi- ja tasotilaa, sillä suuren keittiösaarekkeen ympärillä mahtuu laittamaan ruokaa tai vaikka syömään aamupalaa. Ruoat voi helposti kattaa myös ulos, sillä terassipinta-alaa on reilusti.

 

Tiedätkö mikä erottaa tämän asunnon muista? Kyllä tämä on suurin asunto, mutta se ei ole ainoa tekijä. Oleskelutila on korkea tila eli sisäkaton korkeus on melkein viidessä metrissä! Olohuone ja ruokailutila on siis todella avara ja isot ikkunat tuovat tilaan paljon valoa.

 

Makuuhuoneita on neljä, yksi alakerrassa ja kolme yläkerrassa. Lisäksi yläkerrassa on kodinhoitohuone, jonka kyljessä on vaatehuone esimerkiksi liinavaatteiden säilytykseen. Suihkullinen wc on välttämättömyys, sillä onhan makuuhuoneita kolme.

 

Ulkoa löytyy varastotilaa helpottamaan säilytysratkaisuissa, sillä varastoja on kaksi, lämmin ja kylmä. Autopaikkojakin on kaksi, jotka molemmat sijaitsevat erillisen autokatoksen alla, joten autot pysyvät hyvin säältä suojassa.

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla lomakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

© Copyright - Rakennusliike Vänttilä