As Oy Laivastopiha 1, Oulu

A2 – 5H+K+KHH+WC+S

A2
5H+K+KHH+WC+S
106m2
90 700 €
(Lainaosuus:
258 300 €)
349 000 €
286 €/kk
Pohjakuva

A2, B4 / 5H+K+KHH+WC+S / 106m2

 

Asunnon oleskelutila ja keittiö yhdistyvät mukavasti toisiinsa, ja isoista ikkunoista valoa tulvii joka nurkkaan. Keittiön ja ruokailutilan yhteydestä on käynti isolle terassille, jossa voi nauttia laatuajasta perheen ja ystävien kanssa.

Keittiössä kaappi- ja tasotilaa on molemmin puolin keittiötä, sekä keittiöstä on kulku alakerran makuuhuoneeseen.  Pohjaratkaisua suunnitellessa keittiö on sijoitettu järkevästi hieman kulman taakse, jotta keittiön sotkut eivät näy muualle oleskelutilaan.

Yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa säilytystilaa on kiintokaappien muodossa. Makuuhuoneiden lisäksi yläkerran aula on erittäin tilava ja siitä on mahdollista sisustaa esimerkiksi arkiolohuoneen.

Käynti kylpyhuoneeseen on erillisen kodinhoitohuoneen läpi ja alakerrasta löytyy toinen suihku. Ja täytyyhän kodissa olla oma sauna!

Ulkoa löytyy varastotilaa helpottamaan säilytysratkaisuissa, sillä varastoja on kaksi, lämmin ja kylmä. Myös autopaikkoja on kaksi, joista toinen on katettu.

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla lomakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.