As Oy Oulun Laivastoranta

Laivastoranta A5

A5
5H+K+PH+S+KPH+arkiet.
102m2
127 600 €
(Lainaosuus: 191 400 €)
319 000 €
255 €/kk
1 303 €/kk
196 €/kk
46 920 €/kk
Pohjakuva

Erillistalo A5, 5h+k+s, 102 m2

ENNAKKOMARKKINOINTI

Tervetuloa Oulun Laivastorantaan!

Oma koti upealla sijainnilla, autolle katettu paikka suoraan ulko-oven vieressä sekä avoimet ja valoisat oleskelutilat. Nämä kaikki löytyvät jokaisesta Laivastorannan kodista.

Minun nimeni on Asunto Oy Oulun Laivastoranta. Olen arkkitehtitoimisto Arkadin suunnittelema ja Rakennusliike Vänttilä Oy:n rakentama sekä TuplaR:n välittämä erillis- ja paritalo kokonaisuus Oulun Pateniemenrannassa. Onpa teitä yksi tai useampi, niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla kodeistani tarkemmin?

Tämän kaksikerroksisen erillistalon alakerrasta löytyy heti sisään tultaessa arkieteinen pitämään perheen arjen järjestyksessä. Lisää säilytystilaa löytyy eteisen puolelta. Kolme makuuhuonetta on sijoitettu alakertaan. Päämakuuhuoneessa on vaatehuone/työtila, sekä käynti katetulle terassille ja pihalle. Kahdessa makuuhuoneessa säilytystilaa on kiintokaappien muodossa. Alakerrasta löytyy kodin toinen kylpyhuone/wc.

Yläkerta on avonainen ja oleskelutilojen yhteydestä on kulku parvekkeelle, jossa voi nauttia ihanista kesäpäivistä. Makuuhuoneista yksi on sijoitettu yläkertaan. U-mallisessa keittiössä on reilusti kaappi- ja tasotilaa, jota tarvitaan normaali arjessa. Myös vieraille on hyvin tilaa, sillä kuuden hengen ruokailuryhmä mahtuu vaivatta ja avoimesta keittiöstä on mukava seurustella vieraiden kanssa.

Autokatoksen yhteydessä on lämmin irtainvarasto helpottamaan säilytysratkaisuissa. Autopaikkoja on kaksi, joista toinen on katettu.
 
Laivastopiha rakennetaan 5749 m2 valinnaiselle vuokratontille, merelliseen Pateniemenrantaan.

Alue:
Oulun Pateniemenrannassa sijaitseva As Oy Oulun Laivastoranta on rauhallisella asuinalueella ja hyvien yhteyksien päässä palveluista. Pateniemenrannan K-Market ja muut ruokakaupat palvelevat viiden minuutin ajomatkan päässä. Uimaranta on vain puolen kilometrin päässä, venesatamaan matkaa on 200 m sekä moottoritielle on hyvät yhteydet.

Pateniemenranta on alueena täydellinen lapsiperheelle, sillä puistoja löytyy niin aikuisenmakuun kuin lapsillekin ja päiväkoti rakentuu aivan Laivapuiston viereen. Laivavarvin leikkipuisto ja Pateniemenrannan kuntoilupuisto palvelevat alueen asukkaita loistavasti ja löytyy alueelta myös kauniita lenkkipolkuja Perämeren rantoja pitkin.

Ota yhteyttä:

Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla.
Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi
Miika: 040-1870845, miika.takalo@tupalr.fi
Pauliina: 044-240 8753, pauliina.pirila@tuplar.fi
Reeta: 041-311 7351, reeta.havana@tuplar.fi

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla lomakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.