As Oy Oulun Laivastoranta

Laivastoranta B9

B9
3H+K+WC+PH +S
83m2
111 600 €
(Lainaosuus: 167 400 €)
279 000 €
208 €/kk
1 139 €/kk
159 €/kk
38 180 €/kk
Pohjakuva

Erillistalo B9, 3h+k+s, 83 m2

ENNAKKOMARKKINOINTI

Tervetuloa Oulun Laivastorantaan!

Oma koti upealla sijainnilla, autolle katettu paikka suoraan ulko-oven vieressä sekä avoimet ja valoisat oleskelutilat. Nämä kaikki löytyvät jokaisesta Laivastorannan kodista.

Minun nimeni on Asunto Oy Oulun Laivastoranta. Olen arkkitehtitoimisto Arkadin suunnittelema ja Rakennusliike Vänttilä Oy:n rakentama sekä TuplaR:n välittämä erillis- ja paritalo kokonaisuus Oulun Pateniemenrannassa. Onpa teitä yksi tai useampi, niin tahdon tehdä arjestanne mahdollisimman helppoa. Haluaisitko kuulla kodeistani tarkemmin?

Tämän erillistalon kaikki tilat sijoittuvat yhteen tasoon. Sisälle tultaessa löytyy eteisestä säilytystilaa, erillinen wc ja toinen makuuhuone. Molemmat makuuhuoneet on sijoitettu eri puolille kotia ja näiden säilytystilat ovat kiintokaappien muodossa. Kylpyhuone, sauna ja kodinhoitotila ovat toimivasti samassa yhteydessä, sekä tietysti kodin toinen wc.

Keittiö ja oleskelutilat ovat avointa tilaa ja olohuoneesta on kulku katetulle terassille ja pihalle, jossa voi nauttia leppoisista kesäpäivistä. L-mallisessa keittiössä on hyvin kaappi- ja tasotilaa, jota tarvitaan normaali arjessa. Myös vieraat ovat tervetulleita, sillä kuuden hengen ruokailuryhmä mahtuu vaivatta ja avoimesta keittiöstä on mukava seurustella vieraiden kanssa.

Autokatoksen yhteydessä on lämmin irtainvarasto helpottamaan säilytysratkaisuissa. Lisäksi asunnolla on kylmä varastokatos. Autopaikkoja on kaksi, joista toinen on katettu.

Laivastopiha rakennetaan 5749 m2 valinnaiselle vuokratontille, merelliseen Pateniemenrantaan.

Alue:
Oulun Pateniemenrannassa sijaitseva As Oy Oulun Laivastoranta on rauhallisella asuinalueella ja hyvien yhteyksien päässä palveluista. Pateniemenrannan K-Market ja muut ruokakaupat palvelevat viiden minuutin ajomatkan päässä. Uimaranta on vain puolen kilometrin päässä, venesatamaan matkaa on 200 m sekä moottoritielle on hyvät yhteydet.

Pateniemenranta on alueena täydellinen lapsiperheelle, sillä puistoja löytyy niin aikuisenmakuun kuin lapsillekin ja päiväkoti rakentuu aivan Laivapuiston viereen. Laivavarvin leikkipuisto ja Pateniemenrannan kuntoilupuisto palvelevat alueen asukkaita loistavasti ja löytyy alueelta myös kauniita lenkkipolkuja Perämeren rantoja pitkin.

Ota yhteyttä:

Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä, sillä yksityisesittelyt onnistuvat hyvin TuplaR:n avulla.
Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi
Miika: 040-1870845, miika.takalo@tupalr.fi
Pauliina: 044-240 8753, pauliina.pirila@tuplar.fi
Reeta: 041-311 7351, reeta.havana@tuplar.fi

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla lomakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.