• Juuri sellaisena
    kuin sinä haluat

    Teemme taloja asiakkaan toiveiden mukaisesti.
    Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva koti tai käytetään valmiita piirrustuksia.

Oma koti juuri sellaisena kuin haluat

Rakennamme yksilölliset omakotitalot omista suunnitelmistasi/luonnoksistasi tai talomalliemme pohjalta haluamaasi valmiusasteeseen. Teemme tarvittaessa myös tontin maatyöt.

Harkittaessa oman kodin rakentamista tulee mieleen monia kysymyksiä, joihin on etsittävä vastaus jo ennen varsinaisen suunnittelun aloittamista. Helppo ja nopea tapa edetä hankkeessa on ottaa meihin yhteyttä. Ammattilaisina osaamme ohjata ja neuvoa teitä halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Yhteistyö asiakkaan kanssa on meille tärkeää  hankkeen alusta alkaen. Yhdessä teidän, pääsuunnittelijanne / vastaavan työnjohtajanne kanssa saavutamme laadukkaan lopputuloksen.

Suunnittelu

Meillä on pitkä kokemus talojen rakentamisesta. Jokainen koti suunnitellaan sinun terpeittesi mukaan ja autamme sinua toteuttamaan unelman omastasta kodistasi. Saat ideoita esimerkiksi tutustumalla mallistoomme ja etsimällä sinulle sopivimmat ajatukset netistä.

Halusimme helpottaa pintamateriaalien valitsemista ja siksi laadimme monipuolisen sisutusvalikoiman helpottamaan valintoja

Valikoimasta löytyy hyviä yhdistelmiä laadukkaita materiaaleja koko kodin sisustamiseen.

Jokainen koti suunnitellaan yksilöllisesti ja tietenkin asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Myös tontin asettamat vaatimukset otetaan huomioon ja tarvittaessa käymme paikanpäällä katsomassa tulevan talon tonttia. Tavoitteena on suunnitella ja rakentaa juuri sinun tarpeita ja toiveita vastaava koti.