• Haaveissa unelmien koti?

    Suunnittelemme ja toteutamme kodin, jossa viihtyy.

  • Vastuullista suunnittelua

    Meillä on pitkä kokemus kotien onnistuneista ratkaisuista. Pohjaratkaisuissa on mietitty harkiten sujuvan arjen toimivuutta..

Rakennushankkeen suunnittelu

Rakennushankkeen ammattitaitoinen sekä huolellinen suunnittelu ovat perusta laadukkaan ja tavoitellun lopputuloksen saavuttamiseksi. Ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstön sekä luotettavien yhteistyökumppaneiden avulla saavutetaan laadukas lopputulos, joka täyttää teknisen laadun vaatimuksien lisäksi myös asiakkaan asumiselle asettamat tavoitteet. Valikoituneet ja suuren ammattiylpeyden omaavat kirvesmiehemme takaavat omalta osaltaan laadun korkean tason.

Rakennusliike Vänttilä on tunnettu laadukkaan työn lisäksi myös erittäin joustavasta asiakaspalvelustaan, joka tähtää asiakkaan yksilöllisten tarpeiden huomioimiseen hankkeen asettamin reunaehdoin. Tinkimätön laadun tavoittelu on molemminpuolinen etu, joka tuottaa asiakkaalle toivotun lopputuotteen, sekä mahdollistaa yritykselle jatkuvan tuotekehityksen tulevaisuuden haasteet huomioiden. Niin rakennusten ekologisuuden kuin muuttuvien asumistarpeiden ja –tapojen näkökulmasta.

Toimintatapamme perustuu yksilölliseen rakennushankkeen läpiviemiseen, jossa asiakas saa avaimet käteen -periaatteella. Vastuullisena rakennusliikkeenä toteutamme hankkeen alusta loppuun luotettavien yhteistyökumppaneitten kanssa, joiden toimintatavat tunnemme ja voimme olla varmoja heidän tekemänsä työn laadusta. Siten varmistamme toivotun tuloksen ja voimme taata rakennuksen täyttävän lupaamamme korkean laatutason.

Tarjoamme myös tontille tehtävät maatyöt, ja näin ollen kannamme vastuun koko rakennuksen osalta ja siihen liittyvien rakenteiden osalta. Vastuumme päättyy urakan osalta vasta 10 vuoden kuluttua kohteen luovuttamisen jälkeen.

Toteutamme pääasiassa rivitalo / paritalo / ryhmärakennuttamiskohteita, joissa asiakkaana voivat toimia esim. taloyhtiöt.

Yksilöllinen suunnittelu

Meillä on pitkä kokemus talojen rakentamisesta. Jokainen koti suunnitellaan huolella, ajatellen perheen tarpeita ja kodin toimivuutta. Pohjaratkaisut suunnitellaan niin, että jokainen koti mahdollistaa sujuvan ja huolettoman arjen.

Yhteistyökumppanimme auttavat asiakkaitamme sisustusmateriaalien valinnassa. Lähtötason materiaalimme ovat aina korkealuokkaisia.

Jokainen koti suunnitellaan yksilöllisesti ja tietenkin asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Olemme rakennusliike, jonka toimintaa ohjaa asiakaslähtöisyys ja laatu. Huomioimme asiakkaidemme tarpeet ja otamme heidät mukaan suunnittelemaan sellaisen kodin, joka on juuri heille tehty.

Haluatko kuulla rakentuvista kohteistamme enemmän?

Tiedustele vapaana olevia kohteita:  antti.vanttila@rakennusliikevanttila.fi