As Oy Laivastopiha 1, Oulu

Laivavarvintie 5-7, 90800 Oulu
Näytä kartalla
3-5 h + k + s + ak, 79,5 - 139 m2
Lataa myynti-esite

Viihtyisää asumista

Mikä?

Pateniemenrantaan rakentuu erillis- ja paritalokokonaisuus: As Oy Laivastopiha 1, Oulu, josta löytyy koti jokaiseen elämäntilanteeseen. Kotien pohjaratkaisut on suunniteltu perheen arkea ajatellen, huomioiden esimerkiksi mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Kohteeseen rakentuu yhteensä 15 asuntoa 79,5 m2:n kolmiosta aina 139 m2:n viiteen huoneeseen. Kohde sijaitsee omalla tontilla, joka kuuluu asuntojen velattomaan hintaan. Jokaisella kodilla on autolle katettu paikka suoraan ulko-oven edessä sekä avoimet ja valoisat oleskelutilat. Asunnoista löytyy latauspiste sähköautoille.

Oma tontti = kustannustehokasta asumista:

Laivastopiha rakentuu omalle 5051m2 tontille, merelliseen Pateniemenrantaan.

Oma tontti antaa asukkaille taloudellista turvaa, koska tonttivuokran korotuksista ei tarvitse huolehtia ja kuukausittainen tontin vuokravastike poistuu. Näin maksat kuukaudessa vähemmän hoitovastiketta verrattaen Oulussa tutuiksi tulleisiin vuokratonttikohteisiin.

Laivastopihan kodeilla tontti sisältyy velattomaan hintaan.

Oma tontti, oma rauha. Tätä on As Oy Laivastopiha 1.

Valmistuminen

As Oy Laivastopiha 1, Oulu asuntojen rakentaminen alkoi syksyllä 2021 ja yhtiö valmistui vaiheittain joulu-helmikuussa 2023.

Sijainti

Laadukasta ja energiatehokasta asumista omassa kodissa Pateniemenrannassa, aivan palveluiden, päiväkodin, liikuntapaikkojen ja meren vieressä!

Pateniemenranta on alueena täydellinen, erityisesti lapsiperheille. Puistoja löytyy niin lapsille kuin liikunnan harrastajille: alueella on Laivavarvin leikkipuisto ja Pateniemenrannan kuntoilupuisto. Lisäksi alueelta löytyy upeita lenkkipolkuja merenrannan ääreltä sekä uimarnta vain kilometrin päässä kohteesta. Juuri valmistunut K-Market palvelee vain viiden minuutin ajomatkan päässä ja moottoritieltä pääsee Oulun keskustaan vain hetkessä.

Alue kehittyy jatkuvasti ja Pateniemenrannan ympäristö palveluineen tuo kaiken tulevaisuudessasi kotiovellesi.

Tutustu Pateniemenrannan kehitykseen: https://www.ouka.fi/oulu/kaupunkisuunnittelu/pateniemi

Asunnot

Vapaa = Varattu = Myyty =

F10, 4h+k+kh+sa+khh+kattoterassi+piha,

Myyty
112 m2

H14, 5H+K+WC+KHH+PH +S,

Vapaa
112 m2
89 700 €
279 300 €
369 000 €
268,80 €/kk
1 135,08 €/kk
Tutustu tarkemmin