AS Oy Oulun Marssilaulu

Arjen huolettomuutta

Laadukasta ja energiatehokasta asumista hissillisessä pienkerrostalossa Hiukkavaaran keskustassa, aivan palveluiden, koulun, päiväkodin ja liikuntapaikkojen vieressä!

Mikä?

Hiukkavaaran keskustaan rakentuu pienkerrostaloyhtiö As Oy Oulun Marssilaulu, josta löytyy koti jokaiseen elämäntilanteeseen. Valoisat ja modernit asunnot takaavat asujalleen mukavan ja helppokäyttöisen kodin, jossa arjen pyörittäminen on vaivatonta. Suunnittelun keskiössä on ollut pohjaratkaisujen tehokkuus.

Kohteeseen rakentuu yhteensä 14 asuntoa 47 m2:n kaksioista aina 79,5m2:n kulmaneliöihin. Jokaisella kodilla on iso lasitettu parveke ja kodin pintamateriaalit pääset suunnittelemaan ammattilaisen avulla mieleiseksesi.

Auton säilytykseen voit valita joko autokatoksen tai autopaikan, jotka myydään erillisellä osakkeella.

Valmistuminen

As Oy Oulun Marssilaulun asuntojen rakentaminen alkoi kesällä  2022 ja yhtiö on valmistunut kesällä 2023.

Sijainti

Suuren suosion saavuttanut, Hiukkavaaran alue on kestävä pohjoinen talvikaupunki – kaupunginosa, joka on käyttäjälähtöinen, älykkään energiatehokas ja neljän vuodenajan kaupunkielämän keskus.

Marssilaulun välittömään läheisyyteen sijoittuvat monipuoliset palvelut, kuten monitoimitalo, jonka yhteydestä löytyvät päiväkoti, koulu ja kirjasto. Alueelle rakentuu tulevaisuudessa myös terveys- ja urheilukeskus: hiihtoladut, lenkkipolut, leikkipuistot ja urheilukenttä mahdollistavat ympärivuotiset liikuntamahdollisuudet.

Kulkuyhteydet ovat jo nyt erinomaiset Oulun keskustaan. Poikkimaan silta lyhentää matkaa olet sitten liikkumassa pohjoiseen tai etelään. Pyörä- ja kävelytiet ovat puolestaan suunniteltu alueelle niin, että liikkuminen on vaivatonta. Sama vaivattomuus yhdistyy kevyen liikenteen väylillä Hiukkavaaran ja Oulun keskustan välillä.

Hiukkavaaran ympäristö palveluineen tuovat kaiken kotiovellesi.

Tutustu Hiukkavaaran kehittyviin palveluihin www.ouka.fi/oulu/hiukkavaara/palvelut