AS Oy Oulun Rumpumarssi

Rumpumarssi 25, 90670 Oulu
Näytä kartalla
1-3h + k (+s), 35 - 69 m2

Arjen huolettomuutta

Laadukasta ja energiatehokasta asumista hissillisessä pienkerrostalossa Hiukkavaaran keskustassa, aivan palveluiden, koulun, päiväkodin ja liikuntapaikkojen vieressä!

 

Mikä?

Hiukkavaaran keskustaan rakentuu pienkerrostaloyhtiö As Oy Oulun Rumpumarssi, josta löytyy koti jokaiseen elämäntilanteeseen. Valoisat ja modernit asunnot takaavat asujalleen mukavan ja helppokäyttöisen kodin, jossa arjen pyörittäminen on vaivatonta. Suunnitelun keskiössä on ollut pohjaratkaisujen tehokkuus, joten hukkaneliöitä et Rumpumarssin kodeista löydä.

Kohteeseen rakentuu yhteensä 19 asuntoa 35 m2:n yksiöstä aina 69m2:n kulmakolmioihin. Jokaisella kodilla on iso lasitettu parveke ja kodin pintamateriaalit pääset suunnittelemaan ammattilaisen avulla mieleiseksesi.

Auton säilytykseen voit valita joko autokatoksen tai autopaikan, jotka myydään erillisellä osakkeella.

Valmistuminen

As Oy Oulun Rumpumarssin asuntojen rakentaminen on alkanut keväällä 2021 ja yhtiö valmistui on keväällä 2022.

Sijainti

Suuren suosion saavuttanut, Hiukkavaaran alue on kestävä pohjoinen talvikaupunki – kaupunginosa, joka on käyttäjälähtöinen, älykkään energiatehokas ja neljän vuodenajan kaupunkielämän keskus.

Rumpumarssin välittömään läheisyyteen sijoittuvat monipuoliset palvelut, kuten monitoimitalo, jonka yhteydestä löytyvät kaupungin neuvola, päiväkoti, koulu, ja kirjasto. Alueelle rakentuu tulevaisuudessa myös terveys- ja urheilukeskus: hiihtoladut, lenkkipolut, leikkipuistot ja urheilukenttä mahdollistavat ympärivuotiset liikuntamahdollisuudet.

Kulkuyhteydet ovat jo nyt erinomaiset Oulun keskustaan. Poikkimaan silta lyhentää matkaa olet sitten liikkumassa pohjoiseen tai etelään. Pyörä- ja kävelytiet ovat puolestaan suunniteltu alueelle niin, että liikkuminen on vaivatonta. Sama vaivattomuus yhdistyy kevyen liikenteen väylillä Hiukkavaaran ja Oulun keskustan välillä.

Hiukkavaaran ympäristö palveluineen tuovat kaiken kotiovellesi.

Tutustu Hiukkavaaran kehittyviin palveluihin www.ouka.fi/oulu/hiukkavaara/palvelut

Asunnot

1. kerros = 2. kerros = 3. kerros = Varattu = Myyty =