AS Oy Oulun Tahtimarssi

Tahtimarssi 2-4, 90670 Oulu
Näytä kartalla
3-5 h + k + s + varasto + ak, 67 - 114,5 m2

Modernia asumista

Laadukasta ja energiatehokasta asumista modernissa erillistaloyhtiössä Hiukkavaaran keskustassa, aivan palveluiden, koulun, päiväkodin ja liikuntapaikkojen vieressä!

Hiukkavaaran keskustaan rakennettiin hyvin varusteltu yhdeksäntoista asunnon erillistaloyhtiö, jossa talojen koot vaihtelevat 67m² kolmiosta 114,5m² viiden huoneen ja keittiön asuntoihin. Taloissa on aidoilla rajatut oleskelupihat ja jokaisen talon yhteyteen tuli autokatos, lämmin varasto ja terassi. Lisäksi C ja G taloihin tulee noin 60m² kattoterassit. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat erittäin toimivia ja käytännöllisiä. Niistä löytyy kodinhoitohuoneet, useampi wc ja runsaasti säilytystilaa. Oleskelutilat huoneistoissa ovat reilun kokoiset ja isojen ikkunoiden ja korotettujen sisäkattojen ansiosta todella valoisat ja hulppeat.

Tämä loistavalle sijainnille rakennettu taloyhtiö tuli aivan Hiukkavaaran keskustaan, johon sijoittuvat tulevaisuudessa kaikki tarvittavat palvelut; kaupat, koulukeskus, terveysasema, päiväkoteja, urheilukeskus ym. Lue lisää täältä.

Alueen luonnonläheisyys, upeat kangasmaastot, valaistu kuntorata/hiihtolatu tarjoavat loistavat puitteet ulkoilijalle. Oulujoki, Saarelan uimaranta ja venesatama ovat kävelymatkan päässä. Oulun keskustaan matkaa tulee noin 6 kilometriä.

Rakentaminen aloitettiin helmikuussa 2020 ja kohde valmistui jouluksi 2020.