AS Oy Oulun Tahtimarssi

Tahtimarssi 2-4, 90670 Oulu (Näytä kartalla)
3-5 h + k + s + varasto + ak, 67 - 114,5 m2

Modernia asumista

Laadukasta ja energiatehokasta asumista modernissa erillistaloyhtiössä Hiukkavaaran keskustassa, aivan palveluiden, koulun, päiväkodin ja liikuntapaikkojen vieressä!

Hiukkavaaran keskustaan rakennetaan erittäin laadukas, moderni ja hyvin varusteltu yhdeksäntoista asunnon erillistaloyhtiö, jossa talojen koot vaihtelevat 67m² kolmiosta 114,5m² viiden huoneen ja keittiön asuntoihin. Taloissa on aidoilla rajatut oleskelupihat ja jokaisen talon yhteyteen tulee autokatos, lämmin varasto ja terassi. Lisäksi C ja G taloihin tulee noin 60m² kattoterassit. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat erittäin toimivia ja käytännöllisiä. Niistä löytyy kodinhoitohuoneet, useampi wc ja runsaasti säilytystilaa. Oleskelutilat huoneistoissa ovat reilun kokoiset ja isojen ikkunoiden ja korotettujen sisäkattojen ansiosta todella valoisat ja hulppeat.

Tämä loistavalle sijainnille rakennettava taloyhtiö tulee aivan Hiukkavaaran keskustaan, johon sijoittuvat tulevaisuudessa kaikki tarvittavat palvelut; kaupat, koulukeskus, terveysasema, päiväkoteja, urheilukeskus ym. Lue lisää täältä.

Alueen luonnonläheisyys, upeat kangasmaastot, valaistu kuntorata/hiihtolatu tarjoavat loistavat puitteet ulkoilijalle. Oulujoki, Saarelan uimaranta ja venesatama ovat kävelymatkan päässä. Oulun keskustaan matkaa tulee noin 6 kilometriä.

Rakentaminen aloitettu helmikuussa 2020 ja kohde valmistuu jouluksi 2020.

Asunnot

Vapaa = Varattu =

Voit vierittää taulukkoa sivuttaissuunnassa.

Varaa asunto

Kohteen kaikki asunnot ovat myytyjä/varattuja. Voit selailla muita kohteita täältä.

© Copyright - Rakennusliike Vänttilä