AS OY Oulun Tahtipuisto

Tahtimarssi 6, 90670 Oulu (Näytä kartalla)
4-5 h + k + s + varasto + ak, 84 - 100 m2

Modernia asumista

Laadukasta ja energiatehokasta asumista modernissa erillistaloyhtiössä Hiukkavaaran keskustassa, aivan palveluiden, koulun, päiväkodin ja liikuntapaikkojen vieressä!

Hiukkavaaran keskustaan rakennetaan erittäin laadukas, moderni ja hyvin varusteltu yhdeksäntoista asunnon erillistaloyhtiö, jossa talojen koot vaihtelevat 85m² neliöstä 100m² viiden huoneen ja keittiön asuntoihin. Taloissa on aidoilla rajatut oleskelupihat ja jokaisen talon yhteyteen tulee autokatos, lämmin varasto ja terassi. Jokaiseen taloon tulee 27m² kattoterassit. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat erittäin toimivia ja käytännöllisiä. Niistä löytyy kodinhoitohuoneet, wc ja runsaasti säilytystilaa. Oleskelutilat huoneistoissa ovat reilun kokoiset ja isojen ikkunoiden ja korotettujen sisäkattojen ansiosta todella valoisat ja hulppeat.

Tämä loistavalle sijainnille rakennettava taloyhtiö tulee aivan Hiukkavaaran keskustaan, johon sijoittuvat tulevaisuudessa kaikki tarvittavat palvelut; kaupat, koulukeskus, terveysasema, päiväkoteja, urheilukeskus ym. Lue lisää täältä.

Alueen luonnonläheisyys, upeat kangasmaastot, valaistu kuntorata/hiihtolatu tarjoavat loistavat puitteet ulkoilijalle. Oulujoki, Saarelan uimaranta ja venesatama ovat kävelymatkan päässä. Oulun keskustaan matkaa tulee noin 6 kilometriä.

Rakentaminen on aloitettu marraskuussa 2020 ja kohde valmistuu syksyllä 2021.

Asunnot

Vapaa = Varattu =

Voit vierittää taulukkoa sivuttaissuunnassa.

© Copyright - Rakennusliike Vänttilä