AS OY Oulun Tahtipuisto

Tahtimarssi 6, 90670 Oulu
Näytä kartalla
4-5 h + k + s + varasto + ak, 84 - 100 m2

Modernia asumista

Hiukkavaaran keskustaan rakennettiin hyvin varusteltu yhdeksän asunnon erillistaloyhtiö, jossa talojen koot vaihtelevat 85m² neliöstä 100m² viiden huoneen ja keittiön asuntoihin. Taloissa on aidoilla rajatut oleskelupihat ja jokaisen talon yhteyteen tuli autokatos, lämmin varasto ja terassi. Osaan taloista tuli 27m² kattoterassit. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat erittäin toimivia ja käytännöllisiä. Niistä löytyy kodinhoitohuoneet, wc ja runsaasti säilytystilaa. Oleskelutilat huoneistoissa ovat reilun kokoiset ja isojen ikkunoiden ja korotettujen sisäkattojen ansiosta todella valoisat ja hulppeat.

Tämä loistavalle sijainnille rakennettu taloyhtiö rakentui aivan Hiukkavaaran keskustaan, johon sijoittuvat tulevaisuudessa kaikki tarvittavat palvelut; kaupat, koulukeskus, terveysasema, päiväkoteja, urheilukeskus ym. Lue lisää täältä.

Alueen luonnonläheisyys, upeat kangasmaastot, valaistu kuntorata/hiihtolatu tarjoavat loistavat puitteet ulkoilijalle. Oulujoki, Saarelan uimaranta ja venesatama ovat kävelymatkan päässä. Oulun keskustaan matkaa tulee noin 6 kilometriä.

Rakentaminen on alkoi marraskuussa 2020 ja kohde valmistui syksyllä 2021.