As Oy Laivastopiha 1, Oulu

F10 – 5H+K+KHH+WC+S

F10
4h+k+kh+sa+khh+kattoterassi+piha
112m2
89 700 €
(Lainaosuus: 279 300 €)
369 000 €
302 €/kk
1 117 €/kk
Pohjakuva

F9, G11, F10, G12, H14 / 5H+K+KHH+WC+S / 112m2

 

Kodin alakerrassa on 3 makuuhuonetta ja yläkerrassa yksi. Makuuhuoneiden lisäksi alakerrassa vessallinen kodinhoitohuone, jonka yhteydessä on suihkutila ja sauna.

Pohjaratkaisun ansiosta oleskelutiloista on saatu mahdollisimman suuret. Keittiö yläkerran keskellä on koko kodin sydän. Iso keittiösaareke on erittäin monipuolinen, sillä tasotilaa on enemmän kuin riittävästi ruoan laittoon ja pystyyhän saarekkeella nauttimaan aterioitakin.

Olohuone on helppo sisustaa haluamalla tyylillä ja asunnon toisessa päässä on ruokailuryhmälle oma paikkansa.

Parasta tässä asunnossa on parveke, jonka jatkona on kattoterassi! Parvekkeelle voit kattaa päivällisen ja kattoterassille voit mennä ottamaan aurinkoa ja nauttimaan kesäpäivästä.

Varastoja asunnossa on kaksi, kylmä ja lämmin. Kylmä varasto sijaitsee parvekkeelle, johon saa aurinkotuolien pehmusteet kätevästi säältä suojaan.

Autoille ei voi olla koskaan liikaa paikkoja. Ykkösauton voi pitää katoksen alla suojassa ja viereisen autopaikan voi jättää kakkosautolle tai vieraille parkkipaikaksi.

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla lomakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.